Poseban program "Hrvatski radio za Banovinu" uživo iz Petrinje

Poseban program "Hrvatski radio za Banovinu" počeo je s emitiranjem i moći će se pratiti svakoga dana od 9 sati uživo iz Petrinje na Prvom programu Hrvatskoga radija.

Kako bi svima bile na raspolaganju sve relevantne informacije s potresom razrušenih područja, program će se emitirati uživo iz Petrinje, u suradnji sa Stožerom za otklanjanje posljedica potresa, na Prvom programu Hrvatskoga radija, izvijestili su u srijedu s Hrvatskog radija.

- Hrvatska radiotelevizija je putem Prvog programa Hrvatskog radija odlučila pokrenuti emisiju koja bi služila kao pomoć svim ljudima koja su nastradali, a nemaju gdje dobiti informacije koje su im potrebne da bi si pomogli sami ili da bi im netko poslao pomoć, rekao je ravnatelj programa HRT-a Renato Kunić.

Riječ je o emisiji "Hrvatski radio za Banovinu" i vjerujemo da će slušatelji u sat vremena dobiti dobre informacije i da će se, uz državni stožer, uključiti svi stožeri na području Banovine.

- Vjerujemo da ćemo na takav način doći do naših slušatelja i pružiti im informacije koje sami nisu sigurni gdje bi ih mogli potražiti, dodao je.