Misija zajedno

Danas je s emitiranjem počela emisija Misija zajedno koju možete pratiti na HTV-u 1 u 20.15, prvog petka u mjesecu.

Emisija je nasljednik tjedne rubrike u emisiji Hrvatska uživo, koja je posljednje dvije godine pomagala socijalno ugroženim obiteljima ili pojedincima koji iz raznih razloga nisu bili u mogućnosti svoje probleme rješavati sami.

Tako je i okosnica Misije zajedno, u trajanju od sat i dvadeset minuta, nekoliko priča, a ekipa emisije i ovaj će put pomagati obiteljima ili pojedincima u rješavanju njihovih životnih problema.

U tome surađuju s raznim institucijama, od centara za socijalnu skrb, ureda gradonačelnika, župana, kabineta ministara, kao i mogućim donatorima, pojedincima ili tvrtkama.

Misija će pojedine priče pratiti tijekom mjesec dana, pa i duže, do njihova rješenja. Emisija ima i nekoliko rubrika koje će spajati ili izmiriti davno rastavljene članove obitelji ili prijatelje, tražiti nestale osobe, ostvariti neostvarene želje.

Tijekom emisije u studiju su otvoreni i telefoni na koje novinari primaju ponude za pomoć akterima naših priča. Autori emisije su Robert Tomić Zuber i Sanja Mikleušević Pavić.

Pogledajte prvu emisiju Misija zajedno.