19:20 / 16.02.2018.

Autor: HRT

Markić: Europski partneri prepoznaju našu snagu u regiji

-

-

Foto: - / -

Na Minhenskoj konferenciji, uz ministra Krstičevića i ministricu Pejčinović Burić, sudjeluje i ravnatelj Sigurnosno-obavještajne agencije Daniel Markić.
Na Minhenskoj konferenciji, uz ministra obrane Damira Krstičevića i ministricu vanjskih poslova Mariju Pejčinović Burić, sudjeluje i ravnatelj Sigurnosno-obavještajne agencije Daniel Markić.

Na sastanku o sigurnosti i protuterorizmu te posebnom okruglom stolu posvećenom sigurnosno-obavještajnom radu u današnjem svijetu - sudjeluju, među ostalim, prvi čovjek američke obavještajne zajednice, ravnatelji CIA-e, Mossada, MI6, njemačkih službi BND-a i Službe za zaštitu ustavnog poretka te generalni direktor francuske inozemne obavještajne službe.

Markić je rekao kako su partneri u EU-u i u NATO-u prepoznali našu snagu u regiji. Naravno, određeni procesi se kod nas događaju, u našem susjedstvu, i mi smo, naravno, glavni partneri koji o tome izvještavaju, istaknuo je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!