10:22 / 28.09.2020.

Autor: I.D./HINA

Merkel posjetila Navaljnog u bolnici

Foto: Odd Andersen/Pool via REUTERS

Foto: Odd Andersen/Pool via REUTERS

Foto: - / REUTERS

Spiegel piše, ne navodeći izvor, da je Merkel posjetila Navaljnog u bolnici Charite u kojoj je proveo 32 dana. Glasnogovornik Angele Merkel odbio je komentirati napise.
Njemačka kancelarka Angela Merkel posjetila je ruskog oporbenog čelnika Alekseja Navaljnog za vrijeme njegova boravka u berlinskoj bolnici, objavio je tjednik Der Spiegel. ➡️ Rusija tvrdi da Njemačka opstruira istragu u slučaju Navaljni

Spiegel piše, ne navodeći izvor, da je Merkel posjetila Navaljnog u bolnici Charite u kojoj je proveo 32 dana. Prevezen je iz Rusije u Njemačku prošli mjesec nakon što mu je pozlilo na domaćem letu. Glasnogovornik Angele Merkel odbio je komentirati napise.

Njemačka vlada objavila je da su testiranja u Njemačkoj, Francuskoj i Švedskoj utvrdila da je Navaljni otrovan nervnim otrovom novičokom i zatražila objašnjenje Kremlja. Moskva je odbacila umiješanost u slučaj i poručila da tek treba vidjeti dokaze zločina.
Foto: INSTAGRAM @NAVALNY/REUTERS

Foto: INSTAGRAM @NAVALNY/REUTERS

Foto: - / REUTERS

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!