19:45 / 09.05.2021.

Autor: HRT/Hina/E.L.S.

Od sutra zatvoren prijelaz sa Slovenijom Plovanija/Sečovlje

ilustracija

ilustracija

Foto: Srecko Niketic / PIXSELL

Od sutra 10. svibnja, pa sve do 31. svibnja, za međunarodni i lokalni promet bit će zatvoren granični prijelaz sa Slovenijom Plovanija/Sečovlje, a promet će se preusmjeravati na prijelaz Kaštel/Dragonja, objavila je slovenska policija.

Do privremenog zatvaranja prijelaza dolazi zbog početka radova na promjeni kontejnera u kojemu su prostori policije, a ponovo će biti otvoren 1. lipnja.

- Radovi na uklanjanju i zamjeni dotrajalih kontejnera su potrebni za osiguranje boljih i adekvatnih radnih uvjeta za policiju - kazao je za slovenske medije inspektor slovenske granične policije Nikolaj Smrečnik.

Dodao je da se putnicima u međuvremenu do ponovnog otvaranja tog prijelaza preporučuje da pred odlazak na put provjere stanje i vrijeme čekanja na granici i da ako je moguće biraju manje opterećene prijelaze jer se očekuje da bi u vršnim opterećenjima na njima moglo dolaziti do povećanja čekanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!