09:34 / 14.10.2020.

Autor: Hina/HRT

Šef europske diplomacije u samoizolaciji

-

-

Foto: - / -

Šef europske diplomacije Josep Borrell i povjerenik Europske komisije za upravljanje krizama Janez Lenarčić objavili su na Twitteru da su u samoizolaciji.
Šef europske diplomacije Josep Borrell i povjerenik Europske komisije za upravljanje krizama Janez Lenarčić objavili su na Twitteru da su u samoizolaciji. Obojica su naveli u odvojenim objavama u utorak da im je zadnji test bio negativan na koronavirus i da čekaju dodatna testiranja.

Lenarčić je rekao da nema simptoma i osjeća se dobro. "Obaviješten sam ovo poslijepodne da je član izaslanstva koji je putovao sa mnom i Janezom Lenarčićem u Etiopiju prošli tjedan, pozitivan na koronavirus. Bio sam negativan na povratku u nedjelju. Idem u samoizolaciju u skladu s pravilima i pričekat ću drugi test", napisao je Borrell.

Nekoliko povjerenika Komisije u samoizolaciji je zbog kontakta s ljudima kojima je poslije potvrđen koronavirus. Predsjednica Komisije Ursula von der Leyen provela je neko vrijeme u samoizolaciji prošli tjedan. Povjerenica za istraživanje Mariya Gabriel objavila je prošli vikend da je zaražena koronavirusom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!