Šuica objavila podatke o svojim financijama

30.09.2019.

11:19

Autor: M.Š./HRT

default error photo
Dubravka Šuica, hrvatska kandidatkinja za mjesto potpredsjednika Europske komisije, objavila je izjavu o financijskim interesima.
Dubravka Šuica, hrvatska kandidatkinja za mjesto potpredsjednika Europske komisije, objavila je izjavu o financijskim interesima.

To je dio redovite procedure.

Izjava je objavljena na mrežnim stranicama Europskog parlamenta. Tamo piše da Dubravka Šuica, kandidatkinja za potpredsjednicu Europske komisije zadužena za demokraciju i demografiju, posjeduje 69 dionica Atlantske plovidbe vrijednih 4.105,91 eura te 63 dionice Hrvatskog telekoma vrijednosti 1.354,71 eura.

Kada je riječ o imovini navodi obiteljsku kuću u Dubrovniku u vlasništvu supruga, obiteljski stan u Zagrebu u vlasništvu supruga, obiteljsku kućicu u Blidinju u BiH u vlasništvu supruga, te kuću pokojnih roditelja i zemlju na Pelješcu gdje je suprug u djelomičnom vlasništvu.

Što se tiče kuće u Cavtatu, ona je naslijeđena od pokojnih roditelja.

Prema rasporedu, Šuica bi kao kandidatkinja za potpredsjednicu Europske komisije treba biti saslušana u četvrtak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!