18:56 / 27.05.2020.

Autor: I.D./Sara Badžek/Dnevnik/IMS/HRT

Susjedska suradnja

-

-

Foto: - / -

Na mostu na Muri, u Murskom Središću, sastali su se ministri gospodarstva Hrvatske i Slovenije. Razgovarali su, među ostalim, i o projektu izgradnje mosta i obilaznice.
Na mostu na Muri, u Murskom Središću, sastali su se ministri gospodarstva Hrvatske i Slovenije. Razgovarali su, među ostalim, i o projektu izgradnje mosta i obilaznice, čime bi se rasteretio promet najsjevernijeg hrvatskog grada.

- Taj je prometno-infrastrukturni projekt i za Hrvatsku i za Sloveniju bitna poveznica dviju autocesti i mislim da će u tom trenutku kad se povežu biti jako malo prilike da prijevoznici negoduju, rekao je hrvatski ministar gospodarstva Darko Horvat.

- Vjerujem da ćemo na slovenskoj strani naći razumijevanje za ideju kako poboljšati prometnu povezanost Slovenije i Hrvatske na tom području, kazao je slovenski ministar gospodarstva Zdravko Počivalšek.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!