09:23 / 07.07.2019.

Autor: M.Š./Hina

Westminster Bridge zatvoren nakon udara turističkog broda

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Foto: - / -

Jedan od glavnih mostova preko rijeke Temze u središtu Londona u subotu navečer je zatvoren nakon što je brod za turističko razgledavanje udario u dok.
Jedan od glavnih mostova preko rijeke Temze u središtu Londona u subotu navečer je zatvoren nakon što je brod za turističko razgledavanje udario u dok, objavila je policija.

Westminster Bridge je "privremeno zatvoren nakon što je brod udario u donji dio mosta", objavila je na Twitteru Metropolitan policija.

Londonski vatrogasci i predstavnici lokalnih vlasti izišli su odmah na mjesto događaja, navela je policija, dodavši da nema ozlijeđenih te da incident "nije povezan s terorizmom".

Tvrtka Transport for London (TFL) objavila je na Twitteru da su obližnje ulice uz riječnu obalu bile zatvorene na dva sata kako bi se omogućio pristup mostu spasilačkim službama.

Glavna ulica A302 kojom se prelazi preko Westminsterskog mosta ostala je u subotu navečer zatvorena u oba smjera, uz zastoje u prometu u više susjednih ulica i na obližnjim mostovima, navela je TFL. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!