09:32 / 13.09.2021.

Autor: HRT/Hina/D.D.

Zrakoplov neplanirano sletio zbog putnika koji se zaključao u toaletu

Zrakoplov morao neplanirano sletjeti u Graz

Zrakoplov morao neplanirano sletjeti u Graz

Foto: Ilustracija / Shutterstock

Zrakoplov sa 134 putnika i člana posade na liniji Zurich-Larnaca bio je prisiljen neplanirano sletjeti u zračnu luku u Austriji nakon što se jedan putnik zaključao u WC i odbio odande izaći.

Pedesetjednogodišnji Rus je nedugo nakon uzlijetanja ušao u toalet te je odbio iz njega izaći, pa je pilot, iz sigurnosnih razloga odlučio zrakoplov prizemljiti u zračnoj luci Graz, priopćila je granična policija, dodavši da je putnik surađivao te je napustio zahod nakon neplaniranog slijetanja.


Na zahtjev kapetana zrakoplova putnika su ispratili iz zrakoplova, a zatim su ga provjerili u policijskoj postaji.


Dužnosnici su još uvijek u nedoumici što je natjeralo muškarca da ostane toliko dugo u zahodu jer tijekom provjere u njegovoj prtljazi nisu pronašli nikakve opasne predmete niti su otkrili štetu ili oštećenja u toaletu.


Na pitanje policije o tomu zašto se zabarikadirao u avionskom toaletu, putnik se branio šutnjom.


Agencija dpa piše da je navodno nastavio putovanje vlakom, a Airbus A320 je prema krajnjem odredištu ponovno poletio nakon 45 minuta.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!