Air France povećava broj letova prema Splitu i Dubrovniku

23.03.2023.

09:12

Autor: HRT/R.S.

Povećanje broja letova

Povećanje broja letova

Foto: - / Air France

Snažna potražnja za putovanjima u kombinaciji s ukidanjem posljednjih preostalih ograničenja putovanja znači da će Air France poslovati na razini 2019.godine. Za ljetnu sezonu 2023. (travanj – listopad), Air France će letjeti do 835 puta dnevno, na 191 odredište u 89 zemalja. U Hrvatskoj će se povećati letovi prema Splitu i Dubrovniku.

Ljetna sezona 2023. označit će prekretnicu u redu letenja Air Francea na dugim relacijama.

U Hrvatskoj se povećava broj letova prema zračnim lukama u Splitu i Dubrovnik u ljetnoj sezoni. Letovi prema i iz Zagreba obavljaju se 1 dnevno tijekom cijele godine.

Air France leti svakodnevno iz Zagreba za Pariz. Od 30. travnja 2023. prema Splitu letjet će jednom tjedno, a od srpnja 2023.g. do 5 puta tjedno. Zračna luka Dubrovnik je do kraja travnja povezana s Parizom jednom tjedno, a u kolovozu svaki dan.

Air France ponovno otvara letove za Kinu i više letova za Sjevernu Ameriku i Istočnu Afriku.

Air France je jedini zračni prijevoznik s direktnim letovima između Ottawe i Europe.

Air France će ovoga će ljeta letjeti do 650 puta dnevno do 106 francuskih i europskih odredišta kako bi svojim putnicima dodatno olakšao putovanja na kratkim i srednjim relacijama. Osim redovnog rasporeda, zračni prijevoznik će letjeti na 66 sezonskih linija u Francuskoj i Europi.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!