12:43 / 20.02.2019.

Autor: Marko Percan/V.K./HRT

Cerovac: Vjerujemo samo Upravi Uljanika

Fotografija: Dusko Marusic/ PIXSELL

Fotografija: Dusko Marusic/ PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Ministar Horvat rekao je jučer da je država spremna za Uljanik, a prema posljednjim informacijama, spreman je i Tomislav Debeljak, koji navodno obilazi banke i traži rješenje.
O Uljaniku je manje-više sve rečeno, nema se više što sastančiti, sve su to samo prazne riječi. Jedan radnik rekao je, komentirajući poteze Uprave, Ministarstva i sindikalista - neka rade što god hoće, samo da nama napokon stignu plaće. Svi se nadaju da će se to i ostvariti.

Ministar Horvat rekao je jučer da je država spremna, a prema posljednjim informacijama, spreman je i Tomislav Debeljak, koji navodno obilazi banke i traži rješenje. Debeljaka danas u Uljaniku nema, ono što je aktualno jest da se tijekom jutra najavljivao skup radnika na kojem bi Uprava s njima podijelila najnovije informacije, ali do ovog trenutka nismo dobili potvrdu da će se taj skup zaista i održati.

No, dobili smo izjavu sindikalista Borisa Cerovca koji je komentirao jučerašnju izjavu ministra Horvata.

- Tražili smo informacije od uprave jer samo njima vjerujemo, nažalost još nismo uspjeli sjesti s njima jer imaju poslovne sastanke. Nadamo se da ćemo kroz sat vremena imati i mi mogućnost sjesti s njima da nas informiraju što je to bilo u Bruxellesu, što su oni dogovorili i da li ono što je jučer govorio ministar Horvat stoji ili ne stoji.
-

-

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!