23:07 / 23.02.2018.

Autor: D.P./M.K./HRT

Croatia Airlines ponovno uspostavlja letove između Zagreba i Mostara

-

-

Foto: - / -

Nakon 12 godina Croatia Airlines ponovno uspostavlja liniju između Zagreba i Mostara. Prvi let bit će 3. svibnja, a redoviti letovi tijekom cijele godine bit će dva puta tjedno.
Nakon 12 godina Croatia Airlines ponovno uspostavlja liniju između Zagreba i Mostara. Prvi let bit će 3. svibnja, a redoviti letovi tijekom cijele godine bit će dva puta tjedno. Povratna karta stajat će 89 eura.

Iz Zagreba u Mostar - četvrtkom i nedjeljom, a iz Mostara u Zagreb - petkom i ponedjeljkom. U novoj će sezoni oživjeti mostarska zračna luka. "Ovo je zaista jedan velik dan. Drago mi je da smo vrlo brzo našli rješenje da svjedočimo jednom ovakvom događaju. Ovo je prilika da se radujemo i našim drugim projektima, posebno izgradnji i dovršetku 5C koridora na kojem se nalazi i grad Mostar", rekao je ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković.

Uz redovite linije prema Zagrebu, bit će tu i letovi za talijanske hodočasnike u Međugorje. Osim turističkih veza, važno je to i za one gospodarske. "Hrvatska gospodarska komora je ta koja potiče gospodarstvo i nastoji otvoriti puteve Gospodarskoj komori i svom gospodarstvu u BiH, a isto tako vrijedi i obratno", rekla je potpredsjednica Hrvatske gospodarske komore Mirjana Čagalj.

Mjesec dana prije prvog leta na liniji između Mostara i Zagreba, u travnju će Hrvatska gospodarska komora u Sarajevu i Mostaru opet otvoriti svoja predstavništva.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!