11:48 / 20.03.2018.

Autor: I.M./HRT

Dodjela nagrade EY Poduzetnik godine

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Nagrada EY Poduzetnik godine, namijenjena nagrađivanju najuspješnijih poduzetnika, čeka svog četvrtog vlasnika. Na prigodnoj svečanosti očekuje se više od 300 uzvanika iz svijeta poduzetništva, gospodarstva i politike.
Nagrada EY Poduzetnik godine, namijenjena nagrađivanju najuspješnijih poduzetnika, čeka svog četvrtog vlasnika. Na prigodnoj svečanosti očekuje se više od 300 uzvanika iz svijeta poduzetništva, gospodarstva i politike.

Od 36 kandidata iz 28 tvrtki žiri je izabrao pet finalista i jednog pobjednika. Veselimo se vidjeti njihove poduzetničke priče, njihovu energiju i inovativnost koja je omogućila da njihovi biznis i tako lijepo rastu, izjavio je Berislav Horvat, Country Managing Partner u Ernst&Youngu Hrvatska. Naveo je zanimljiv podatak kako su poduzetnici iz ovog izbora u dvije godine uspjeli rasti 23 posto sa svojim prihodima i 26 posto su povećali broj zaposlenih. Smatram da je to vrlo značajan podatak koji pokazuje zašto su poduzetnici bitni za naše gospodarstvo i zašto trebamo podržavati ovakve pozitivne poduzetničke priče, istaknuo je Horvat.Hrvatski pobjednik sudjelovat će u završnici natjecanja u Monacu gdje se pobjednici iz svih zemalja svake godine okupljaju na izboru EY Svjetskog poduzetnika godine.
 
-

-

Foto: - / PIXSELL

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!