11:42 / 13.05.2018.

Autor: M.M./Hina

Germania povezala Zadar i Zurich

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Nezavisna zrakoplovna kompanija Germania uspostavila je novu liniju prema Zračnoj luci Zadar i povezala ovaj dio Hrvatske sa Zurichom.
Nezavisna zrakoplovna kompanija Germania uspostavila je novu liniju prema Zračnoj luci Zadar i povezala ovaj dio Hrvatske sa Zurichom, priopćeno je iz zadarske Zračne luke.

Direktor Zračne luke Zadar Josip Klišmanić izrazio je zadovoljstvo uspostavljenom suradnjom s Germaniom, koja je povezala Hrvatsku i Švicarsku.

Vrlo smo ponosni na dolazak nove kompanije u Zadar i novom linijom za Zurich. Iznimno je važno da Zračna luka Zadar ima vezu prema tako značajnom europskom zrakoplovnom čvorištu kao što je Zurich, naglasio je.

Zrakoplov Airbus A319 svečano je dočekan u zadarskoj Zračnoj lusci tradicionalnim krštenjem vodenim topovima vatrogasne postrojbe.

Uspostava ove linije novi je i važan korak u širenju naše ponude u ovome predivom dijelu Europe. Kroz povijest duge su veze između Hrvata i Švicaraca. Ponosni smo što možemo ponuditi direktan let brojnoj zajednici Hrvata u Švicarskoj, te građanima Švicarske koji u velikom broju dolaze na odmor u Hrvatsku, rekao je financijski direktor Germanije Jörg Adenmatten.

Germanijini zrakoplovi povezivat će Zadar i Zurich tri puta tjedno - srijedom i dvije rotacije subotom. Srijedom zrakoplov dolazi iz Zuricha u 9,20 sati, a povratak je u 10,05 sati. Subotom u ponudi su dvije linije. Dolazak iz Zuricha je u 9,20 sati, a odlazak u 10,05 sati. Večernji zrakoplov iz Zuricha stiže u 20,20 sati, a odlazi u 21,05 sati, priopćeno je iz Odnosa s javnošću zadarske Zračne luke.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!