Gradska plinara Zagreb zatvorila šaltere, upućuje na online platforme

19.03.2020.

13:21

Autor: Hina/I.Z.

default error photo
Gradska plinara Zagreb-Opskrba donijela je odluku o smanjenju cijene plina za krajnje kupce u kućanstvima unutar javne usluge za 5,3% u odnosu na dosadašnju cijenu.
Gradska plinara Zagreb-Opskrba zatvorila je Centar za potrošače do daljnjega te moli potrošače da zbog nove cijene plina stanje plinomjera dojavljuju putem online platformi.

Gradska plinara Zagreb-Opskrba donijela je odluku o smanjenju cijene plina za krajnje kupce u kućanstvima unutar javne usluge za 5,3% u odnosu na dosadašnju cijenu. Ova cijene primjenjivat će se od 1. travnja.

Sukladno odlukama nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, Plinara je zatvorila svoj Centar za potrošače do daljnjega, budući da u njega svakodnevno dolaze potrošači radi plaćanja plina, praćenja potrošnje i slično.

Iz plinare mole građane da sami očitaju stanje plinomjerima (crna polja) te dojave Gradskoj plinari Zagreb-Opskrbi s prvim travnjem i to putem web stranice http://www.gpz-opskrba.hr ili besplatne web ili mobilne aplikacije "MOJ RAČUN".

Registrirati se može na web stranicama "MOJ RAČUN" (link: https://mojracun.gpz-opskrba.hr/login.aspx) ili preuzimanjem besplatne iOS, Android ili Windows Phone mobilne aplikacije "MOJ RAČUN" (link: http://www.gpz-opskrba.hr/default.aspx, ili putem telefona Centra za informiranje kupaca GPZ-Opskrbe: +385 1 6184-601
(ponedjeljak - petak od 7,30 do 15,30).

Stanje plinomjera može se poslati i pisanim putem na adresu: Gradska plinara Zagreb - Opskrba d.o.o, Radnička cesta 1, 10000 Zagreb.

Plinara ujedno poziva građane da pomognu starijim potrošačima i za njih obave očitanje s 1.travnjem. Upozorava starije građane da ne izlaze iz svojih domova.

- Nažalost, svjedočili smo posljednjih dana da su u najvećoj mjeri naši stariji sugrađani posjećivali Centar za potrošače GPZ-Opskrbe unatoč svim upozorenjima nacionalnog stožera, kažu u Plinari.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!