12:49 / 23.01.2019.

Autor: E.L.S./Hina

Horvat očekuje barem dvije ponude za Uljanik

Darko Horvat/Patrik Macek/PIXSELL

Darko Horvat/Patrik Macek/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Proanalizirat ćemo pristigle ponude a Uprava će o svemu upoznati javnost tijekom petka ili subote - najavio je.
Ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat izjavio je uoči sjednice Vlade kako se u petak očekuju barem dvije ponude strateških partnera za Uljanik grupu.

-
Petak će biti dan unutar kojeg ćemo dobiti barem dvije ponude. Koliko će one biti ozbiljne... dat ćemo priliku Upravi da tijekom subote otvori i kratko proanalizira pristigle ponude, a u ponedjeljak u 11 sati Uprava će ih prezentirati Ministarstvu gospodarstva - kazao je Horvat. Dodao je i da je za utorak sazvan sastanak sa sindikatima i Upravom u Ministarstvu gospodarstva.

- Proanalizirat ćemo pristigle ponude a Uprava će o svemu upoznati javnost tijekom petka ili subote - najavio je.

Horvat je rekao i da ima interesa za hrvatsku brodogradnju.

- Ima ozbiljnih interesa, pa i oni gospodarski subjekti o kojima nismo htjeli pričati, za koje ste vi sami novinari rekli da nisu iskazali interes, ponovo su u iskazu interesa - rekao je Horvat no nije želio reći na koga misli.

Zbog velikog interesa potencijalnih ulagača, rok za dubinsko snimanje Uljanika produljen je s 18. na 24. siječnja, dok je rok za dostavu ponuda za strateško partnerstvo ostaje nepromijenjen, tj. do 25. siječnja do 20,00 sati.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!