17:17 / 13.04.2018.

Autor: HRT

Hrvatska kozmetika na sajmovima u Španjolskoj i Francuskoj

-

-

Foto: - / -

Na natječaju Ministarstva gospodarstva samoborska tvrtka osvojila je 835 tisuća kuna vrijednu potporu za jačanje konkurentnosti proizvoda na inozemnim tržištima.
Na natječaju Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta tvrtka Kim natura iz Samobora osvojila je 835 tisuća kuna vrijednu potporu za jačanje konkurentnosti proizvoda na inozemnim tržištima.

Tvrtka se bavi proizvodnjom prirodnih proizvoda čiji asortiman obuhvaća sapune, kreme, mirisne soli, eterična ulja i ostale proizvode. Osnova proizvodnje su prirodni biljni sapuni koji su potpuno ekološki.

Prema riječima direktorice tvrtke Mie Korade ova bespovratna sredstva bit će iskorištena za sudjelovanje na inozemnim sajmovima BISOU u Nici i na sajmu INTERGIFT u Madridu kako bi svoje proizvode što kvalitetnije prezentirali na poslovnim susretima. Na sajmovima planiraju sklopiti nove ugovore s međunarodnim partnerima, educirati zaposlenike te tako povećati konkurentnost svojih proizvoda. Bespovratna sredstva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta doprinijet će rastu prihoda od prodaje za 75 posto.Uzele potpore i otvorile biznis - ove Osječanke dokaz su da se može!
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!