"Hrvatska - mjesto za inovacije i pametne investicije"

30.10.2019.

07:49

Autor: M.Š./HRT

default error photo
Hrvatska - mjesto za inovacije i pametne investicije"- naziv je međunarodne B2B konferencije koja će se održati ove u Zagrebu.
Hrvatska - mjesto za inovacije i pametne investicije"- naziv je međunarodne B2B konferencije koja će se održati ove u Zagrebu, u organizaciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom.

Hrvatske tvrtke imat će priliku predstaviti svoje inovativne projekte i ideje te ih prezentirati potencijalnim investitorima, ali i doznati kako su eminentni međunarodni stručnjaci uspjeli zahvaljujući inovacijama.

O konferenciji su u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" govorili su ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, generalna direktorica ISERD-a - Izrael-EU Direkcija za istraživanje i razvoj pri Izraelskoj agenciji za inovacije Nili Shalev te stručnjakinja za razvoj tehnologija Lisa Abom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!