19:01 / 14.02.2018.

Autor: HRT

HTZ se predstavio na Olimpijskim igrama

-

-

Foto: - / -

Olimpijske igre u Pjongčangu Hrvatska turistička zajednica i Hrvatski olimpijski odbor iskoristili su za još jaču, prije svega turističku promidžbu naše zemlje u Južnoj Koreji.
Olimpijske igre u Pjongčangu Hrvatska turistička zajednica i Hrvatski olimpijski odbor iskoristili su za još jaču, prije svega turističku promidžbu naše zemlje u Južnoj Koreji. Odande u Hrvatsku posljednjih godina stiže sve više gostiju, i to u vrijeme kada nam je najvažnije pred i posezoni.

Brojevi govore o povećanju turista iz Južne Koreje za 20 posto u 2017. u odnosu na prethodnu. Cilj je puniti predsezonu i posezonu, a to se može upravo uz pomoć gostiju s ovog područja.

Iskoristili smo sport, olimpijske igre, predstavili smo našu ponudu. Vjerujem da će ovo pridonijeti povećanju turističkog prometa, sa ovog vrlo važnog korejeskog tržišta u Hrvatskoj u 2018. godini. Nadodao bih da je HTZ zbog potencijala tržišta i trenda koji nas prati već nekoliko godinama, odlučila otvoriti i predstavništvo u Seulu, rekao je Kristijan Staničić, direktor Glavnog ureda HTZ-a.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!