18:32 / 18.10.2018.

Autor: HRT

Ispravak informacije objavljene u vijesti 2. listopada 2018.

-

-

Foto: - / -

Na temelju Zakona o medijima čl. 40. i 41. Hrvatska radiotelevizija objavljuje ispravak informacija objavljenih na portalu HRT vijesti.hr od 2. listopada 2018.
Na temelju Zakona o medijima čl. 40. i 41. Hrvatska radiotelevizija objavljuje ispravak informacija objavljenih na portalu HRTvijesti.hr od 2. listopada 2018.

Netočna je informacija da je prenamjena nekretnine Uljanika (stara vojarna) zakulisna igra Danka Končara i IDS-a, već je točno da je njezina prenamjena započeta prije više godina sa svrhom smještaja kooperanata Uljanika zbog prebukiranih smještajnih kapaciteta u Puli i Istarskoj županiji.

Netočna je informacija da veći dio Uljanika prema viziji g. Končara više neće biti brodogradilište, već je točno da je plan restrukturiranja isključivo baziran na održivosti brodogradnje i namjeri da brodogradnja ostane u Uljaniku i Puli.

Danko Končar
Kermas energija d.o.o.
zastupani po Odvjetničkom društvu Stipe Grubišić i partneri

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!