14:48 / 18.11.2019.

Autor: Nikolina Gerek/HRT

Jadran Crikvenica pokrenula nove investicije

-

-

Foto: - / -

Jadran Crikvenica - vodeća tvrtka na crikveničko-vinodolskoj rivijeri, pokrenula je nove investicije. Ove godine ostvaruju rast od 20 posto u odnosu na lani i nastavljaju s investicijskim planovima.
Jadran Crikvenica - vodeća tvrtka na crikveničko-vinodolskoj rivijeri, pokrenula je nove investicije. Ove godine ostvaruju rast od 20 posto u odnosu na lani i nastavljaju s investicijskim planovima.

Nakon što su hotelsku tvrtku Jadran prije godinu i pol otkupili mirovinski fondovi, nova uprava krenula je velikim koracima naprijed.

Sada imaju deset hotela, tri kampa i tisuću i šesto smještajnih kapaciteta. Već renovirani hotel u Selcu uskoro očekuju nove izmjene.

Pod novom upravom i radnicima je narasla plaća za dvanaest posto.

- Ja sam bio u firmi, starom Jadranu, do 1996. i vratio sam se 2016. i sad se vidi boljitak i vidi se napredak u svakom pogledu, govori Oleg Trošelj, šef sale Hotela Katarina, Selce.

- Sigurnost je što se tiče radnika. Gosti ima i osjeti se prvenstveno u ovako malom mjestu kao što je Selce, naglašava Margareta Benić, šefica recepcije Hotela Katarina, Selce.

Novi izgled dobili su hotel Omorika, paviljoni Resort Ad Turres te hotel Katarina u Selcu koji jedini ima preuređene vanjske bazene.

- Vidjet ćemo zapravo marketinški potencijal Jadrana i spojiti ga s velikim brendom Terme selce te razviti nove proizvode usmjerene na zdravstveni turizam, prilagoditi smještaj nekakvim novim gostima u destinaciji, ističe Lucija Jukić, direktorica prodaje i marketinga Jadran Crikvenice.

Uprava Grupe Jadran postigla je ovih dana i dogovor sa županijom o dostupnosti plaža ispred objekata.

- Prošle godine investirano je oko 106 milijuna kuna. Planirali smo više, no bilo je priprema dosta, a za iduću godinu planiramo novih 120 milijuna kuna investicija, naglašava Goran Fabris, predsjednik Uprave Jadran Crikvenice. Hotel s pet zvjezdica najavljuju tek u ljeto 2021. A dotad i nova zapošljavanja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!