21:54 / 05.11.2019.

Autor: V.K./HRT

Ksenija Vrbanić "Inspirativna poduzetnica godine"

-

-

Foto: - / -

Mreža poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria proglasila je dobitnice Nagrade najboljim poduzetnicama za 2019. godinu.
Mreža poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria proglasila je dobitnice Nagrade najboljim poduzetnicama za 2019. godinu.

Blaženka Mičević dobitnica je nagrade u kategoriji Perspektivna poduzetnica, Ariana Vela - Mikro poduzetnice godine, Kata Barišić osvojila je nagradu za Start-up potencijal.

Nagradu Inspirativna poduzetnica godine osvojila je modna dizajnerica Ksenija Vrbanić koja je dokazala da se s pravom vizijom može uspjeti čak i na međunarodnom tržištu. Zapošljava 50 ljudi, a proizvode koje kreira izvozi u 28 zemalja na pet kontinenata.

- Osobno sam iznenađena koliko uspješnih žena imamo danas u Hrvatskoj. Izuzetno mi laska titule poduzetnice kao inspiracija, zato što nakon 34 godine rada biti nekome inspiracija u poslovnom svijetu je velika čast, istaknula je Ksenija Vrbanić, dobitnica nagrade "Inspirativna poduzetnica godine".

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!