16:35 / 28.09.2018.

Autor: I.M./Hina

Mnoštvo noviteta na Rijeka Nautic Showu

-

-

Foto: - / -

Rijeka Nautic Show, na kojemu do 30. rujna sudjeluje više od 70 domaćih i inozemnih izlagača otvoren je na Gatu Karoline Riječke i donio je mnoštvo noviteta.
Rijeka Nautic Show, na kojemu do 30. rujna sudjeluje više od 70 domaćih i inozemnih izlagača otvoren je na Gatu Karoline Riječke i donio je mnoštvo noviteta.

Izlagači predstavljaju oko 50 plovila, opremu i razne usluge u nautici, a organizatori iz Zajednice tehničke kulture Rijeka, ističu da je sajam tradicionalno usklađen s potrebama lokalnog tržišta i ponudom domaćih brodograditelja te da na njemu ima puno noviteta, više premijernih predstavljanja vrijednih plovila i opreme.

Posjetitelji mogu razgledati ophodni vojni brod i ploviti na jedrenjaku, a održat će se i nekoliko rasprava i predavanja, predstavljanje inovacija te izložbe podvodnih fotografija i inovacija u pomorstvu i nautičkom turizmu.

Održat će se i pokazna vježba Županijskog operativnog centa za zaštitu mora u Primorsko-goranskoj županiji.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!