15:34 / 04.06.2018.

Autor: S.M./Hina

Mršić i Lajtman u NO-u Leda

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Sazivanje glavne skupštine Leda na kojoj su Mršić i Lajtman imenovani novim članovima Nadzornog odbora je 22. svibnja zatražio izvanredni povjerenik za Agrokor Fabris Peruško.
Glavna skupština Leda za nove članove Nadzornog odbora imenovala je Zvonimira Mršića i Hidu Lajtmana na mandat od četiri godine, izvijestili su iz Leda.

Mršić
, bivši čelnik Podravke i savjetnik izvanredne uprave Agrokora, te Lajtman, izvršni direktor u Sektoru pravih poslova Agrokora, u Nadzorni su odbor Leda ušli nakon što su dva člana dala ostavku na tu funkciju. Naime, ostavku na članstvo u Nadzornom odboru Leda je sredinom svibnja podnio Zdravko Kačić, a Teo Vujčić je ostavku podnio početkom travnja.

Sazivanje glavne skupštine Leda na kojoj su Mršić i Lajtman imenovani novim članovima Nadzornog odbora je 22. svibnja zatražio izvanredni povjerenik za Agrokor Fabris Peruško.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!