12:00 / 26.07.2018.

Autor: Ž.M.R./I.H./HRT

Nogometaši - najbolja reklama Hrvatske

Dolazak zadarskih Vatrenih (foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Dolazak zadarskih Vatrenih (foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Luka i ostali reprezentativci uskoro će se naći u novom promidžbenom projektu Hrvatske turističke zajednice, koji se priprema za 16 tržišta.
Uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu znatno je pridonio promidžbi naše zemlje.

Snimke dočeka Vatrenih obišle su cijeli svijet, a Hrvatska turistička zajednica nastavlja se koristiti popularnošću reprezentativaca u novim projektima digitalnog marketinga.

"Moj grad Zadar. Fascinantno. Snovi ostvareni. Srce ko Velebit!" - napisao je Luka Modrić na Instagramu. Snimke i fotografije vezane za uspjeh naših Vatrenih još se dijele i pregledavaju na različitim internetskim stranicama.


Video koji je napravljen dan nakon dolaska vatrenih u Zadar, koji je išao u srijedu naveče do petka ujutro pogledan je milijun puta, rekao je Ante Galić iz Turističke zajednice Zadra.

Odavno su sportaši prepoznati kao iznimno dobri ambasadori Hrvatske. Nogomet je ipak najvažnija sporedna stvar na svijetu. Luka i ostali reprezentativci uskoro će se naći u novom promidžbenom projektu Hrvatske turističke zajednice, koji se priprema za 16 tržišta.

Internet je trenutačno jedan od najmoćnijih kanala za turističku djelatnost. Ne sumnjamo da će slike koje su iz Zadra i ostalih rodnih gradova naših nogometaša otišle u svijet, mnogima biti presudne pri izboru odredišta za odmor.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!