15:52 / 12.04.2019.

Autor: Katarina Barač-Perošević/HRT

Noviteti u lovu i ribolovu

-

-

Foto: - / -

Svi koji vole ribolov ili lov - na jednome mjestu mogu naći sve što ih zanima. A novitete u nautici i automobilskoj industriji donosi 23. Motomobil.
U Osijeku se ovog vikenda održavaju 16. Sajam lova, ribolova i turizma "Salori 2019." i 23. Sajam automobila i prateće industrije "Motomobil".

Svi koji vole ribolov ili lov - na jednome mjestu mogu naći sve što ih zanima. Inače, lov i ribolov sve su zaustupljeniji u ponudi konitentalnog turizma ovoga kraja. Na sajmu će se i ocjenjivati trofeji divljači, a u nedjelju će se održati i nacionalno natjecanje majstora kotlića - u kuhanju fišpaprikaša.

Više od stotinjak izlagača okupilo se na ovogodišnjem sajmu. Uz opremu za lov i ribolov predstavljaju su se i lovišta, trofeji te sportsko-ribolovna društva. Ribiolovcima koji vode brigu o ribljem fondu u Dunavu, Dravi i ostalim vodama uskoro bi trebao pomoći i novi zakon.

Važne sastavnice kontinentalog turizma svakako su lov i lovni turizam. Lovišta Slavonije i Baranje nadaleko su poznata po kvalitetno uzgojenoj divljači.

Novitete u nautici i automobilskoj industriji donosi 23. Motomobil. Posjetiteljima sajma, koji traje do nedjelje, nude se i proizvodi lokalnih OPG-ova. Ulaz je slobodan.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!