Objavljeno: 22. travnja 2019., prije više od godinu dana
Autor: HRT
PODIJELI
-
Foto: - / -
Piletina punjena domaćim kravljim sirom omotana špekom, šumski odrezak, pečenje s ražnja, štipanci s vrhnjem, janjetina ispod peke, samo su neka od tradicijskih jela koja se nude na jelovnicima 12 restorana.
Projektom Hrvatske turističke zajednice oko 120 restorana u Hrvatskoj dobilo je oznaku "Okusi tradicije". 12 ugostiteljskih objekata Bjelovarsko-bilogorske županije dobilo je standard "Okusi Bjelovarsko-bilogorskog kraja". Za goste to znači kvalitetniju ponudu tradicijskih jela i pića.
Piletina punjena domaćim kravljim sirom omotana špekom, šumski odrezak, pečenje s ražnja, štipanci s vrhnjem, janjetina ispod peke, samo su neka od tradicijskih jela koja se nude na jelovnicima 12 restorana.
Da bi dobili standard Okusi bjelovarsko-bilogorskoga kraja moraju dnevno nuditi dva lokalna tradicijska jela i šest pića od kojih četiri vina.
HRT koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi Vam pružio bolje korisničko iskustvo o čemu više možete pročitati OVDJE. Ako ne želite dopustiti da HRT na vaše računalo upisuje kolačiće, možete to spriječiti postavkama Vašega internetskog preglednika.