10:10 / 17.01.2019.

Autor: Hina/HRT

Postupak dubinske analize u Uljaniku produžen do 24. siječnja

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Iz Uljanika podsjećaju da rok za dostavu ponuda za strateško partnerstvo ostaje nepromijenjen, tj. do 25. siječnja do 20,00 sati.
Uljanik je u četvrtak izvijestio da je zbog dodatno iskazanog interesa potencijalnih investitora, postupak provođenja dubinske analize produžen do 24. siječnja.

"Zbog dodatno iskazanog interesa potencijalnih investitora, Uprava Uljanika je uz prethodnu suglasnost Nadzornog odbora donijela odluku o produženju postupka provođenja dubinske analize do 24. siječnja", navodi se u objavi Uljanika na Zagrebačkoj burzi.

Uredu s podacima (data room) moguće je pristupiti radnim danom u vremenu od 8,00 do 18,00 sati te u subotu 19. siječnja od 9,00 do 13,00 sati.

Iz Uljanika podsjećaju da rok za dostavu ponuda za strateško partnerstvo ostaje nepromijenjen, tj. do 25. siječnja do 20,00 sati.

Data room je otvoren 27. prosinca 2018. godine i trebao je biti zatvoren 18. siječnja u 18,00 sati, no iz Uljanika su izvijestili o produljenju roka.

Ministar gospodarstva Darko Horvat izjavio je krajem prošloga tjedna da s nekoliko partnera traju intenzivni razgovori o brodogradilištu Uljanik, a hoće li razgovori rezultirati financijskom ponudom, znat će se do 25. siječnja. Dodao je da "dva ozbiljna partnera snimaju situaciju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!