18:36 / 28.11.2018.

Autor: P.F./HRT

Radnici Uljanika sve nezadovoljniji

-

-

Foto: - / -

Radnici Uljanika, koji su bez novca, strpljenja više gotovo i nemaju. U petak će odlučiti hoće li opet u štrajk ili će Upravi dati još 2 tjedna za završetak programa restrukturiranja.
Radnici Uljanika razočarani su rezultatom jučerašnjih razgovora Uprave i ministra gospodarstva Darka Horvata. Umjesto najave plaće i programa restrukturiranja, dobili su tek molbu za još strpljenja.

No, s približavanjem blagdana, radnici koji su bez novca, strpljenja više gotovo i nemaju. U petak će odlučiti hoće li ponovno u štrajk ili će Upravi dati još dva tjedna za završetak programa restrukturiranja.

"Teško je sve objasniti radnicima. Iz tjedan u tjedan se izlazi s molbama da se strpi još 2 tjedna, pa još 2 tjedna. I radnici i mi sami smo i danas pitali Upravu - nakon ta dva tjedna hoće li se opet desiti molba da se još dva tjedna izdrži, a došli smo do kraja", izjavio je član Štrajkaškog odbora Uljanika Fabrizio Kalčić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!