16:53 / 30.01.2018.

Autor: HRT

Realizirana velika ulaganja: Zdravi bili i u Kaštela navratili!

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Marina Kaštela sezonu će dočekati s novim objektima vrijednima 60 mil. kn. Među njima su bazen sa saunama i gimnastičkim dvoranama, lukobran za megajahte, tri nova restorana...
Za samo tri godine Grad Kaštela ostvario je porast noćenja s 300 na 500 tisuća. Golemi je to iskorak. Glavnina noćenja ostvarena je u marini Kaštela. Ove godine dovršavaju projekt u koji su uložili 60 milijuna kuna, gotovo isključivo vlastitog novca.

Marina će sezonu dočekati s novim objektima vrijednima 60 milijuna kuna, među kojima su bazen sa saunama i gimnastičkim dvoranama, lukobran za megajahte, tri nova restorana i brojni drugi sadržaji.

Velikog hotela u Kaštelima nema. Prekrasnih malih apartmana i soba ima gotovo 8 tisuća. Idealno je to za domaće turiste, kojih je samo 6 posto. Zato kaštelanska turistička zajednica kreće na veliku promidžbu u hrvatsku metropolu.

Pogledajte videoprilog!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!