08:01 / 21.01.2021.

Autor: M.B./P.F./Hrvatski radio/HRT

Restorani se otvaraju tek u ožujku, barovi oko Uskrsa?

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Prema neslužbenoj infromaciji, planiraju se otvoriti prvo restorani, početkom ožujka, a barovi oko Uskrsa. Odstupio sam iz Udruge jer ne želim biti lice koje vodi ikakve prosvjede protiv države i Stožera, rekao je Medak.
Marin Medak i Vedran Jakominić povlače se s čela Nacionalne udruge ugostitelja, s obzirom na to da se kafići i restorani neće otvoriti prije ožujka, potvrdio je Medak Hrvatskom radiju.

➡️ Koronavirus - najnovije informacije 21.1.2021.
➡️ Sve o koronavirusu

Procurili su prvi obrisi radnog dokumenta o dinamici otvaranja ugostiteljskih objekata. Prema neslužbenoj infromaciji, planiraju se otvoriti prvo restorani, početkom ožujka, a barovi oko Uskrsa. Odstupio sam iz Udruge jer ne želim biti lice koje vodi ikakve prosvjede protiv države i Stožera, želim rješavati sve legalno, ali vjerujem da je prošlo vrijeme da to legalno rješavamo. Ljudi su bijesni jer ih se dugo zavaravalo, rekao je Medak za Hrvatski radio.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!