09:21 / 21.06.2018.

Autor: M.M./HRT

Rimac za HRT: Ovom suradnjom najviše se ponosim

-

-

Foto: - / -

Porsche je kupio 10-postotni udjel u Rimac Automobilima.
Još jedan uspjeh Mate Rimca. Deset posto vlasništva u njegovim tvrtkama kupio je slavni Porsche. Iz njemačkog proizvođača sportskih automobila poruka da u maloj hrvatskoj tvrtki vide veliki potencijal koji obećava.

Nama to puno znači jer tko može biti bolji od Porschea da nam pomogne da dođemo do sljedeće faze firme - od maloserijske proizvodnje, gdje smo sada, do velikoserijske gdje želimo doći, rekao je Rimac.

Na pitanje hoće li Porsche utjecati na poslovne odluke, Rimac je rekao kako oni žele da se miješaju jer je to poanta investicije. Nama nije samo stalo do novca. Bili smo u poziciji da biramo investiotora koji će uz novce donijeti i druge vrijednosti, a Porsche će tu puno donijeti. Mi želimo da se miješaju, da sudjeluju, da radimo skupa na projektima i da nam savjetima i usmjerenjem pomažu u izazovima koji su vrlo jedinstveni.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!