Ryanair najavio ljetni red letenja iz Zagreba s 27 linija i 70 tjednih letova

27.01.2022.

13:49

Autor: Hina/I.B.

Ryanair

Ryanair

Foto: Zeljko Lukunic / Pixsell

Ryanair je najavio ljetni red letenja iz Zagreba s 27 linija prema europskim destinacijama i više od 70 letova na tjedan.

Za ljetnu sezonu letenja Ryanair najavljuje linije za Baden, Göteborg, Napulj, Basel, London Stansted, Pafos, Bratislavu, Lvov, Paris Beauvais, Bruxelles Charleroi, Malagu, Podgoricu, Krf, Malmo, Rim, Fiumicino, Dortmund, Maltu, Sofiju, Dublin, Manchester, Solun, Eindhoven, Memmingen Torp, Frankfurt Hahn, Milano, Bergamo i Weeze.

Od tih 27 linija 13 su nove u odnosu na ljeto 2021. godine.

Izvršni direktor Lauda Europe (članica Ryanair grupe) David O'Brien poručio je će u Zagrebu imati "najveći ljetni red letenja ikad".

- Time dajemo dolaznom turizmu prijeko potreban poticaj, a hrvatskim potrošačima najširi izbor destinacija za slobodno vrijeme i poslovna putovanja. Ryanair ulaže u Hrvatsku kako bi joj pomogao u oporavku turističke industrije nakon pandemije koronavirusa i ojačao povezanost s ostatkom Europe, kaže O'Brien.

Iznosi i da Ryanair nastavlja rasti i da se zračni promet vraća na razinu prije pandemije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!