Ryanair leti iz Osijeka i nudi jeftina sjedala za London

08.03.2023.

15:40

Autor: Hina/HRT

Ryanairov zrakoplov

Ryanairov zrakoplov

Foto: Rebius / Shutterstock

Europski diskontni zračni prijevoznik Ryanair ponovno će, prvi put od 2016., uspostaviti letove iz osječke zračne luke, i to pokretanjem nove linije za London s četiri leta tjedno, počevši od 2. lipnja, izvijestili su u srijedu Zračna luka Osijek i Ryanair.

U zajedničkom priopćenju za javnost ističe se kako će s povratkom Osijeka u red letenja prvi put od 2016. Ryanair letjeti do sedam zračnih luka u Hrvatskoj.

Direktorica Ryanaira za srednju i istočnu Europu i Baltik Alicja Wójcik Gołębiowska izjavila je kako tvrtka sa zadovoljstvom najavljuje povratak u Zračnu luku Osijek, s jednom novom linijom do zračne luke London Stansted.

Kako bi obilježili pokretanje nove linije Osijek - London za ljeto 2023., u tvrtki najavljuju posebnu prodaju sjedala s cijenama od samo 29,99 eura za putovanja između lipnja i listopada ove godine, koja se moraju rezervirati do ponoći 10. ožujka.

Grad Osijek i Osječko-baranjska županija prepoznaju potencijal koji Zračna luka Osijek ima za razvoj cijele regije te su napravili sve potrebne predradnje kako bi omogućile povratak Ryanaira, dodaje se u priopćenju.


Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!