10:31 / 03.04.2018.

Autor: HRT

Sastanak Agrokorovih dobavljača o konačnom nacrtu nagodbe

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Izvanredni povjerenik za Agrokor Fabris Peruško prošloga je tjedna sazvao direktore svih poduzeća iz koncerna i predstavio im pregled cjelokupne nagodbe. Postavio je 10. travnja kao rok za potpisivanje načelnog dogovora o nagodbi.
Dobavljači Agrokora sutra bi, prema neslužbenim informacijama, trebali održati sastanak s izvanrednom upravom o planu nagodbe. Informacija je to koju smo dobili nakon još jednog u nizu sastanaka dobavljača na kojem se raspravljalo o njezinom nacrtu.

Za dobavljače je jedno od ključnih preostalih pitanja dogovor o graničnom dugu, nastalom dok je koncernom upravljao Ivica Todorić, a koji je na naplatu došao nakon izglasavanja Zakona o izvanrednoj upravi. Vremena za dogovor sve je manje jer je, podsjetimo, izvanredna uprava Agrokora najavila postizanje načelnog plana nagodbe do 10. travnja.

Poslije sastanka nitko od sudionika nije davao izjave.  

Izvanredni povjerenik za Agrokor Fabris Peruško prošloga je tjedna sazvao direktore svih poduzeća iz koncerna i predstavio im pregled cjelokupne nagodbe.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!