Šibenik: Počeo Chef’s Stage, međunarodni gastro kongres
Objavljeno: 19. ožujka 2018., prije više od godinu dana
Autor: B.S./HRT
PODIJELI
Rudolf Štefan
Foto: - / -
Chef’s Stage održava se od 18. do 20. ožujka na nekoliko atraktivnih lokacija u Šibeniku.
U Šibeniku je danas počeo Chef’s Stage, međunarodni gastronomski kongres. Glavna ideja projekta bila je prezentirati regionalnu gastronomiju svijetu, otkrio je za Regionalni dnevnik HRT-a Rudolf Štefan, začetnik ideje o kongresu, ujedno i vlasnik te chef u šibenskom restoranu Pelegrini, koji odnedavna ima Michelinovu zvjezdicu.
"Mi moramo prezentirati naše korijene, oni moraju shvatiti odakle mi dolazimo, s čime raspolažemo, i onda mogu slobodno prenositi te informacije dalje u svijet", pojašnjava Štefan. Na pitanje postoji li namirnica kojom su gosti kongresa već oduševljeni, odgovara: "Mislim da je jučer pobjednik bio definitivno inćun".
Chef’s Stage održava se od 18. do 20. ožujka na nekoliko atraktivnih lokacija u Šibeniku.
HRT koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi Vam pružio bolje korisničko iskustvo o čemu više možete pročitati OVDJE. Ako ne želite dopustiti da HRT na vaše računalo upisuje kolačiće, možete to spriječiti postavkama Vašega internetskog preglednika.