Terme Sveti Martin dobile certifikat 'Tvrtka prijatelj zdravlja'

11.05.2023.

14:47

Autor: Vijesit/HRT4/T.S.

Terme Sveti Martin

Terme Sveti Martin

Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Terme Sveti Martin dobile su certifikat "Tvrtka prijatelj zdravlja" kojeg dodjeljuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo. 

Tim stručnjaka zavoda proveo je ocjenjivanje radnog okruženja tvrtke na područjima koje se tiču zdravlja zaposlenika, poput promicanja tjelesne aktivnosti, zaštite zdravlja djelatnika, zabrane cigareta i alkohola i uređenje okoliša.

- Nama je taj certifikat jako bitan jer s jedne strane nam je potvrda da smo uspjeli uspješno ostvariti najviše standarde očuvanja zdravlja naših zaposlenika, a s druge strane nam je motivacija da ne stojimo tu na mjestu nego da vidimo da je i našim zaposlenicima to jako bitno jer smo dobili jako pozitivan dojam s njihove strane, pa moramo još više uložiti u to područje, rekla je Nuša Korota, generalna direktorica Terma Sveti Martin.

- Iznimno je bitno jer je samo radno mjesto jedno od važnih odrednica zdravlja uz obitelj i školu i sigurno je da u zdravoj okolini će biti i veća produktivnost, uz veće zadovoljstvo samih radnika, time i svi efekti koji iz toga proizlaze, dodaje Marina Payer Pal, ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!