11:17 / 16.02.2021.

Autor: Hina/HRT

TUI UK najavio povratak u Hrvatsku od svibnja s 15 aviolinija iz Velike Britanije

TUI UK vraća se u Hrvatsku

TUI UK vraća se u Hrvatsku

Foto: Ilustracija/Fabian Bimmer / Pixsell

Britanski touroperator TUI UK u sustavu svjetske grupacije TUI najavio je povratak u Hrvatsku s 15 avio linija iz Velike Britanije prema tri hrvatske obalne zračne luke tijekom ljeta, objavila je Hrvatska turistička zajednica (HTZ) na svojim web stranicama, prenoseći tu vijest sa portala Croatian Aviation.

U predstojećem ljetnom redu letenja TUI će obnoviti linije prema zračnim lukama Pula (pet izravnih linija tjedno iz pet britanskih gradova od svibnja do početka listopada), Dubrovnik (osam linija iz osam gradova) te prema Splitu (dvije linije iz dva grada).

Ocjenjujući te najave TUI UK dobrom vijesti za hrvatski turizam, posebice jer TUI UK u ljetu 2020. nije nudio aranžmane za odmor u Hrvatskoj, iz HTZ-a na upit Hine ističu da se očekuje da će to pridonijeti boljem turističkom prometu iz Velike Britanije u Hrvatskoj nego lani.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!