10:03 / 19.10.2018.

Autor: P.F./HRT

Uskoro osnivanje tvrtke iz dnevnog boravka

-

-

Foto: - / -

Pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Ana Mandac govorila je o ovogodišnjem savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu.
U Rapcu se održava 22. nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetištvu. Ovogodišnja tema je digitalizacija.

Kolega Mladen Sirovica razgovarao je uoči savjetovanja s pomoćnicom ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Ana Mandac. Doznajte što se očekuje od ovogodišnjeg savjetovanja.

Ovo je prilika da poduzetnici imaju izravan kontakt s državnim dužniosnicima - ministrima, državnim tajnicima i pomoćnicima iz različitih resora. Ove godine u fokusu je u tema digitalizacije. Zaista radimo na tome da unaprijedimo procese i da osiguramo uvjete kako bi našim poduzetnicima bio olakšan pristup financiranju i poslovanju, rekla je Mandac.

Donijeli smo zakon o upotrebi elektroničkog računa u javnoj nabavi koji će biti u potpunoj primjeni od 1. srpnja 2019. te ćemo osigurati da iz dnevnog boravka osnujete tvrtku, najavila je.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!