19:12 / 20.06.2019.

Autor: Blanka Uzelac/P.F./HRT

Veći broj putnika u riječkoj zračnoj luci

-

-

Foto: - / -

Zračna luka na Krku već se godinama pokušava izboriti za svoje mjesto na tržištu. Pomaka ima - pokazuje to podatak o desetak posto više putnika u odnosu na lani.
U riječkoj zračnoj luci uvedene su nove sezonske linije koje će Rijeku i Kvarner povezivati s Münchenom, Marseillom i Beogradom.

Zračna luka na Krku već se godinama pokušava izboriti za svoje mjesto na tržištu. Pomaka ima - pokazuje to podatak o desetak posto više putnika u odnosu na lani.

Sve veći broj putnika radije se koristi zrakoplovima jer cijene karata više nisu tako visoke, a o brzini dolaska na odredište ne treba ni govoriti. Avioputnicima stoga treba ponuditi što veći broj linija i toga su u Rijeci svjesni.

Zračnom lukom na Krku sve se više koriste i domaći turisti. Broj putnika ove je godine veći desetak posto. Trenutačno se obnavlja, a radovi bi trebali biti gotovi do kraja mjeseca.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!