07:33 / 20.07.2018.

Autor: D.M./HRT

Vlada u obilasku Vindijine novootvorene farme purana

Foto:@VladaRH, Twitter

Foto:@VladaRH, Twitter

Foto: - / -

Grupa Vindija danas je u Brodskom Stupniku otvorila novu, suvremeno opremljenu farmu za uzgoj purana, vrijednu 7,4 milijuna eura.
Grupa Vindija danas je u Brodskom Stupniku otvorila novu, suvremeno opremljenu farmu za uzgoj purana, vrijednu 7,4 milijuna eura. Vlada, koja danas u Vinkovcima održava 5. sjednicu savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, obišla je tvornicu.

To je novo ulaganje u domaću proizvodnju radi povećanja proizvodnih kapaciteta. Tvornica Vindon, koja je u Slavonskom Brodu otvorena 2003. u sklopu istoimene robne marke, domaćim i regionalnim potrošačima nudi najkvalitetnije pureće meso.

Proizvodi te marke nose oznaku Hrvatske poljoprivredne agencije "Meso s hrvatskih farmi" kojom se jamči hrvatsko podrijetlo proizvoda sa strogo primjenjivanim načelima sljedivosti. Svježe pureće meso Vindon od prošle je godine i jedini nositelj službenog GMO free certifikata u Hrvatskoj.
Foto:@VladaRH, Twitter

Foto:@VladaRH, Twitter

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!