15:57 / 24.09.2018.

Autor: V.K./HRT

140 godina rivijere Novog Vinodolskog

-

-

Foto: - / -

Rivijera Novi Vinodolski obilježava 140 godina turizma. Ova je destinacija posebna po tome što nastoji zadržati broj gostiju, ali im i ponuditi puno više.
Rivijera Novog Vinodolskog obilježava 140 godina turizma. Takvim se jubilejem rijetka odredišta mogu pohvaliti. Ova je destinacija posebna po tome što nastoji zadržati broj gostiju, ali im i ponuditi puno više.

Novi Vinodolski se upornim ulaganjem pretvorio u destinaciju sa 4 i 5 zvjezdica. Izgrađene su dvije luksuzne marine, tu je 850 iznajmljivača s 8500 ležajeva, a hotel u središtu mjesta podignuo je razinu kvalitete s dvije na četiri zvjezdice.

Tu je naša ponuda vinograda, odnosno kvalitetnih vina, tu je 10-tak vrhunskih restorana, koji nude zaista perfektne gastro delicije, a koji će svi i radit tijekom cijele godine. Prema tome sve su to argumenti koji nas navode na to da smo zaista vrlo kvalitetna i ugodna destinacija. Kada se tome pridoda i komunalna infrastruktura i opremljenost mjesta i uređenost zelenih i parkovnih površina, naši trgovi, govori Vladimir Butković, direktor TZ Novi Vinodolski Novi Vinodolski ove je godine ostvario 600 000 noćenja. S planiranim ulaganjima ta se brojka ne bi trebala mijenjati, ali bi zarada od nje trebala kontinuirano rasti - kao što raste i kvaliteta koju pruža ova rivijera.   

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!