19:59 / 10.01.2018.

Autor: HRT

"373 Umag, nalazite se u slovenskome moru!"

-

-

Foto: - / -

Hrvatska je policija stala pokraj ribarice i ribar je nastavio s poslom. Uskoro je stigao slovenski ribarski inspektor te je, poput policije, i on fotografirao ribaricu. Ulov je zato bio izvrstan.
U Savudrijskoj vali i danas je kao proteklih dana. Doduše zbog jakog juga - samo je jedan hrvatski ribar isplovio. Od četiri mreže izvlačenje dviju prošlo je bez problema. A onda kod crte sredine ponovio se dobro poznati scenarij. Presreli su ga slovenska policija i ribarski inspektor.

Pri izvlačenju treće mreže, najprije uz svjetlosna upozorenja, pojavila se slovenska policija. Slijedilo je i zvučno upozorenje: 373 Umag, nalazite se u slovenskome moru, zaustavite plovilo i prekinite s ribolovom!

Hrvatska je policija stala pokraj ribarice i ribar je nastavio s poslom. Uskoro je stigao slovenski ribarski inspektor te je, poput policije, i on fotografirao ribaricu.

Ulov je zato bio izvrstan, zadovoljni su bili domaćini HRT-ove ekipe.

A sutra? Sutra - predah. Bura će, kažu ribari. Tada je i ribe manje pa će se pokriti današnjim dobrim ulovom.
-

-

Foto: - / -

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!