21:32 / 26.04.2020.

Autor: T.V./Hina

84-godišnjak pobjegao iz splitskog KBC-a

Ilustracija (Foto: Milan Sabic/PIXSELL)

Ilustracija (Foto: Milan Sabic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Stariji muškarac, 84-godišnjak, u nedjelju je svojevoljno otišao iz splitske bolnice na Križinama gdje se liječe oboljeli od koronavirusa, a zbog tog je događaja intervenirala i policija.
Stariji muškarac, 84-godišnjak, u nedjelju je svojevoljno otišao iz splitske bolnice na Križinama gdje se liječe oboljeli od koronavirusa, a zbog tog je događaja intervenirala i policija, doznaje se večeras u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Muškarac u dobi od 84 godine otišao je iz bolnice u kasno popodne, a kada je otkriveno da je nestao, odmah je pozvana policija.

Policajci su ga potražili u gradskom predjelu Plokite gdje stanuje i potom ga dugo uvjeravali da otvori vrata i vrati se u bolnicu, no, nakraju su morali provaliti u stan i vratiti pacijenta na Križine.

Cijela akcija je izazvala popriličan interes stanovnika toga kvarta pogotovo stoga što su djelatnici bolnice, koji su starijeg muškarca prevozili natrag na Križine, bili propisno odjeveni za slučaj koronavirusa.

Nakon završetka akcije dezinficiran je cijeli prostor kojim se kretao 84-godišnjak.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!