21:21 / 31.10.2018.

Autor: M.M./HRT

Aleksandra Kolarić napustila SDP

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Aleksandra Kolarić napustila je SDP. Rekla je da je SDP postao organizacija koja ni na koji način ne pridonosi poboljšanju našeg društva.
Aleksandra Kolarić napustila je SDP. Rekla je da je SDP postao organizacija koja ni na koji način ne pridonosi poboljšanju našeg društva. Nažalost, zbog bivšeg i sadašnjeg vodstva, stranka je iznevjerila glasače, rekla je Kolarić za HRT.

Dodala je da je duboko zgrožena svime što se događa u SDP-u, da izlazi iz politike te da nije prodala mandat. 

Pomalo je razočarana jer je s puno energije pokušala pokrenuti nove stvari, ali nije išlo. Stranka, kaže Kolarić, ne želi promjenu, a ljudi u njoj koji je žele u manjini su.

Predviđa da će Davor Bernardić odvesti SDP do debakla na izborima te da će nakon izbora SDP biti primoran ući u koaliciju s HDZ-om.

Također predviđa da će se umjesto SDP-a, kao trenutačno najjače oporbene stranke, pojaviti neke nove inicijative, poput Dalije Orešković za koju kaže da će možda popuniti rupu koja ostaje na političkoj sceni.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!