15:25 / 19.10.2018.

Autor: I.M./HRT

Anka Mrak Taritaš: Bandić je kralj populizma

-

-

Foto: - / -

O političkom trenutku grada Zagreba u ozračju presuda i afera gradonačelniku Milanu Bandiću u Studiju 4 razgovarali smo s Ankom Mrak Taritaš.
O političkom trenutku grada Zagreba u ozračju presuda i afera gradonačelniku Milanu Bandiću u Studiju 4 razgovarali smo s Ankom Mrak Taritaš.

Činjenicu da klub zastupnika stranke Milana Bandića iz dana u dan ima sve više zastupnika Anka Mrak Taritaš komentirala je tvrdnjom da je on kralj populizma U Hrvatskoj. Živi zid su samo imitatori onoga što Bandić radi. Jednako tako kralj je onog što obećati u kampanji, a ne napraviti, izjavila je Mrak Taritaš.

Razloge njegova uspjeha u privlačenju zastupnika vidi u zagrebačkom proračunu. Proračun Zagreba jedan je vrlo interesantan prostor kao i Holding. Gradonačelnik se i prema jednom i drugom odnosi kao da je to njegova osobna stvar. Tako i zapošljavanje u Holdingu rješava s rečenicom: "Javi se", rekla je Anka Mrak Taritaš.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!