13:01 / 12.03.2021.

Autor: Hina

Antoneta Đokić SDP-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Bjelovara

SDP

SDP

Foto: Igor Soban / PIXSELL

Antoneta Đokić SDP-ova je kandidatkinja za bjelovarsku gradonačelnicu, izvijestili su iz te stranke.

Antoneta Đokić odrasla je u Bjelovaru, gdje se i školovala. Magistra je ekonomije i već 14 godina radi u Gimnaziji Bjelovar, gdje je voditeljica računovodstva, priopćili su iz SDP-a, ističući kako je iznimno dobro upoznata s radom u javnim financijama.

SDP u Bjelovaru na izbore izlazi samostalno pod sloganom "Novi ljudi, nove mogućnosti".

Ta će se stranka zauzimati za kvalitetniji život starijih Bjelovarčana subvencioniranjem javnog prijevoza te izgradnjom dodatnih smještajnih kapaciteta i podizanjem kvalitete sadržaja u Domu za starije.
Zauzimat će se  za sudjelovanje Grada Bjelovara u osnutku javne ustanove poljoprivredne zadruge kojom se želi postići veća konkurentnost poljoprivrednika preko povoljnijih uvjeta nabave robe i plasmana njihovih proizvoda te kontinuirane besplatne edukacije.

SDP predlaže i osnutak centra za mlade koji bi im trebao osigurati prostor i sredstva da se kreativno izražavaju kroz projekte i događaje. Centar bi, u suradnji s gradskim ustanovama, trebao biti mjesto organizacije kvalitetnih sadržaja za mlade, a trebaju ga voditi mladi i njihove udruge, ističu iz te stranke.

Osim zauzimanja za vlastite ciljeve i projekte, bjelovarski SDP će u Gradskom vijeću konstruktivno djelovati te poduprijeti svaki dobar projekt, a argumentirano kritizirati i suprotstavljati se svakom lošem i štetnom prijedlogu, poručili su iz te stranke.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!