09:53 / 19.11.2021.

Autor: HRT/Hina

Autobus riječkog Autotroleja zapalio se u tunelu Pećine

Autobus riječkog Autotroleja izgorio u tunelu Pećine

Autobus riječkog Autotroleja izgorio u tunelu Pećine

Foto: Nel Pavletić / PIXSELL

Autobus riječkog Autotroleja zapalio se i izgorio u petak ujutro oko 5 sati u tunelu Pećine, doznaje se iz te tvrtke. Vozač je zbog udisanja dima prevezen u riječku bolnicu, a u autobusu nije bilo putnika.

Autotrolej navodi da je izgorjeli autobus premješten u garažu te da se uzroci zapaljenja za sada ne znaju. Tunel Pećine, koji se nalazi na cesti koja povezuje središte Rijeke i istočni dio luke s riječkom obilaznicom, bio je zatvoren zbog požara i tijekom izvlačenja izgorjelog autobusa iz tunela.

Četiri autobusa Autotroleja na dodatnom pregledu 

Još četiri autobusa istih karakteristika preventivno su povučena iz prometa i upućena na dodatni pregled, doznaje se iz riječkog Autotroleja. Dodaju kako je izgorjeli autobus premješten u garažu te da se uzroci zapaljenja za sada ne znaju.

Tunel Pećine povezuje središte Rijeke i istočni dio luke s riječkom obilaznicom, a bio je zatvoren tijekom požara i izvlačenja izgorjelog autobusa iz tunela.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!