17:15 / 13.06.2018.

Autor: Ž.L.P/HRT

Autobusi više neće moći u središte Crikvenice

-

-

Foto: - / -

Crikvenica je za one koji kupe vinjetu osigurala parkiralište izvan središta, kao što je to slučaj i u drugim turističkim središtima.
Autobusi više neće moći u središte Crikvenice. Tako najnoviju odluku gradskih vlasti tumače sindikat i matica umirovljenika. Drže da je odluka o zaustavljanju i parkiranju autobusa izvan centra za njih diskriminirajuća. Grad tvrdi, odluka se pogrešno tumači.

Ne dopustiti autobusima da budu parkirani uz plaže, ili da kroz pješačku zonu voze putnike, ne smatraju uopće odlukom usmjerenom protiv umirovljenika, nego protiv vlasnika autobusa koji ugrožavaju njihove građane i turiste, a sve zbog sezonske zarade na njihovoj infrastrukturi.

Crikvenica je za one koji kupe vinjetu osigurala parkiralište izvan središta, kao što je to slučaj i u drugim turističkim središtima koja imaju problem s parkirališnim prostorima. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!